Guanyadors del Concurs Vocacional 2024

El 16 de març, en el context de la trobada diocesana de joves, es van donar a conèixer els guanyadors del Concurs Vocacional d’aquest curs organitzat pel Secretariat Diocesà de Vocacions.

Aquest any hi hagut participació d’un centre educatiu, el col·legi Sant Francesc de Ferreries, i d’una parròquia, la parròquia de Sant Francesc de Maó. El tema escollit per elaborar els materials vocacionals ha estat “Posa’t en camí”.

En la modalitat de cartell vocacional la guanyadora ha estat na Gemma Hidalgo Pons, del col·legi Sant Francesc d’Assís de Ferreries amb un cartell titulat “Posa’t en camí”.

El cartell és un dibuix original i molt colorista que mostra una església a la part alta d’un camí que està damunt el món. Una església de portes obertes on cinc persones es troben en direcció al temple. El cartell original té un lema afegit que resa “aixeca’t i posa’t en camí, sempre trobaràs les portes obertes.” Les cinc persones que caminen direcció al temple representen els diversos estats de vida dins l’Església: el ministeri ordenat, la vida consagrada, el matrimoni i el compromís missioner. El pòster és una invitació a aixecar-se de la pròpia comoditat i indiferència per tal d’entrar dins la comunitat cristiana i viure allà la pròpia vocació, una comunitat que sempre té les portes obertes per acollir tothom. 

En la modalitat de vídeo vocacional els guanyadors han estat els membres del grup de  catequesi de confirmació de la parròquia de Sant Francesc d’Assís de Maó amb un vídeo titular “En camí de la mà del Senyor.”

El vídeo premiat recrea un programa d’informatius de la cadena “Assís News” on un reporter demana a un grup de membres de la comunitat cristiana quins són els diversos carismes i ministeris que la composen. Una manera molt gràfica i entretinguda de mostrar que dins les nostres parròquies i comunitats cristianes són moltes les persones que viuen els diversos carismes i vocacions al servei de la comunitat.

També es va fer una menció especial dins la categoria de vídeo vocacional al treball presentat pels alumnes del col·legi Sant Francesc d’Assís de Ferreries: Javier Barber, Lluc Calabuch, Rosa Galmés, Addaia Garcia, Úrsula Pons i Núria Riudavets qui amb el seu vídeo “El Compromís” mostren la grandesa del compromís matrimonial.

Els guanyadors han rebut un premi de 100 euros per cada modalitat que podran gastar en material informàtic. El cartell serà la portada del quadern de la setmana de pregària per les vocacions.

Entrega dels premis

Premi al millor cartell a Gemma Hidalgo Pons

Premi al millor vídeo al grup de catequesi de confirmació de la parròquia de Sant Francesc d’Assís de Maó

TROBADA DIOCESANA DE JOVES 2024

GUANYADORS CONCURS VOCACIONAL 2023

Hits: 115